Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in
Snabba leveranser 1-2 vardagar
Fri frakt från 500kr | Fast frakt 29kr
ALDRIG fakturaavgift
På webben sedan 2008

Rosenserien

ROSENSERIEN
Svensk ekologisk & naturlig hudvård för hela familjen

logo header grey


Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i våra produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. De gör Rosenseriens produkter skonsamma och dryga.


Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte ochkropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Produkterna innehåller inget tillsatt vatten, alkohol, mineraloljor eller syntetiska ämnen.

Aloe veran som används är certifierad ekologisk och rättvisemärkt. Alla växter och örter som används kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas. 

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. För att garantera hållbarheten använder vi C- och E-vitaminer samt naturligt natriumsalt från frukt och bär.  De är dermatologiskt testade på känslig hud. Några tester på djur förekommer inte. Den enda råvara från djurriket som används är bivax. 


^ Upp ^
Veckans Tips!
Living Naturallys tvättnötter är den enda ekologiska tvättmedel som växer på träd! Det blir helt enkelt inte bli grönare än detta!
Certifieringar