Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Logga in
Snabba leveranser 1-2 vardagar
Fri frakt från 500kr | Fast frakt 29kr
ALDRIG fakturaavgift
På webben sedan 2008

AKAMUTI

AKAMUTI innehåller ekologiskt och helt naturliga, oraffinerade ingredienser och ett samarbete sker lokalt med befolkningen för att främja en rättvis och etisk handel. Planetvänlig med tonvikt på viltskördade, rättvisa och ekologiska ingredienser - HURRA!


Kokosnötsolja - Fair Trade
Kokosnötsproduktion spelar en mycket viktig roll hos de små byarna längs kusten, av vilket många nu är hotade. Genom att handla denna fair trade tillverkade kokosnötsoljan stödjer de inte enbart bättre levandadsstandard, utan ocskå språket och kulturen, deras skog och rev.
Viltskördat Sheasmör
Rättvist framtagen med hjälp av kvinnokooperativet i Ghana.
Extra virgin kakaosmör
Inhandlas hos små producenter från byar i Uganda.
Ekologiskt skogsbivax och honung
Rättvist inhandlat hos biodlare i skogen i Zambia. Bivaxet kommer till Akamuti i exakt det tillstånd de lämnade byn i Afrika - helt rått och oraffinerat.
Virgin Röd Palmolja
Denna unika afrikanska olja görs från palmer av traditionella, rättvisa och ekologiska metoder. Kallpressade tropiska oljor
Köps in från byar med hjälp av kvinnoförbund och kooperativ vilka lever utmed väldigt torra områden i Afrika. Ofta finns det inga andra källor till inkomst för dessa byinvånare, så pengarna förser deras basbehov (mat & kläder) Utöver dessa ingredienser använder Akamuti många ekologiska, vilka är individuellt certifierade av brittiska Soil Assosiation.

AKAMUTI kom till oss under 2009 och är hos många kunder en stor favorit! Vi bara älskar deras produkter, tänk och kvalité! Fler och fler upptäcker AKAMUTI och det är ett märke som ständigt utökas hos oss. Vi har många STORSÄLJARE från AKAMUTI som: * Black Soap - Fast och flytande * Sheasmör & Kokosnötsolja & alla de fina kallpressade oljorna!


^ Upp ^
Veckans Tips!
Living Naturallys tvättnötter är den enda ekologiska tvättmedel som växer på träd! Det blir helt enkelt inte bli grönare än detta!
Certifieringar